Boligbyggeri

Drømmer I om at bygge bolig?

Drømmen om en ny villa, sommerhus, tilbygning eller renovering er også drømmen om en ny fremtid og en investering i fremtiden. Hos HJ Huse leverer vi den helt rigtige kombination af lækker kvalitet og dygtigt håndværk tilført arkitektur og indretning helt efter kundens egne ønsker og valg.

Personlig rådgivning

Vi giver en personlig og professionel rådgivning hele vejen gennem projektet. Vores projekterings-medarbejdere er bygningskonstruktører og har mange års erfaring med projektering og opførelse af enfamiliehuse. Ring til os og aftal et møde, så vi sammen kan sidde ved bordet og tegne jeres drømme projekt.

Kvalitetsarbejde

Vi er et professionelt team af håndværkere og teknikere, der brænder for at indfri netop din drøm om den nye villa, sommerhus, tilbygning eller renovering. Vi kan gennemføre opgaven i både total-, hoved- eller fagentreprise, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

img 1754 10897 1

Eksempler på boligbyggeri udført af HJ Huse

Skal vi tage en snak om dit projekt?

img 1600 10728

Har du et boligprojekt du, som du ikke kan komme videre med?

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis du ønsker rådgivning eller et tilbud på dit kommende projekt kan du kontakte vores direktør på telefon 4056 9248 eller e-mail jmj@hjhuse.dk.