Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri

Et godt erhvervsbyggeri skal opfylde dine funktionelle krav og ønsker til udformning og indretning, samtidigt med af det skal danne gode ramme for dine medarbejders trivsel og arbejdsmiljø.

Derudover skal et godt erhvervsbyggeri, bidrage til øget effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi. Det er derfor vores erfaring, at det er helt afgørende at bygningens drift og levetid tænkes ind fra start.

Med udgangspunkt i dine ønsker og krav, styrer vi hele processen lige fra idé, tegninger til byggeri og aflevering af projektet.

Stor erfaring og kvalitet

Vi har betydelige erfaringer inden byggeri og renovering af produktionshaller og -lokaler, kontorer, landbrugsbygninger og lagerbygninger, fortrinsvis i total- og hovedentreprise. Vores ansatte har stor erfaring på området, og vi går ikke på kompromis med at skabe en kvalitetsløsning, som holder i mange år.

​Vi har meget stærke referencer inden for erhvervsbyggeri, som er jeres garanti og tryghed ved valget af HJ Huse, som jeres entreprenør og samarbejdspartner.

erhvervsbyggeri 1

Eksempler på erhvervsbyggeri udført af HJ Huse

Skal vi tage en snak om dit projekt?

img 1600 10728

Har du et erhvervsprojekt du, som du ikke kan komme videre med?

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis du ønsker rådgivning eller et tilbud på dit kommende projekt kan du kontakte vores byggeleder Mads Vielsted på telefon 2265 1937 eller e-mail mv@hjhuse.dk.