4. april 2019
verdensmaal 4621

I HJ Huse tager vi de 17 verdensmål seriøst. Det gør vi fordi det er det samlede verdenssamfunds bud på, hvordan vi alle sammen i fællesskab, kan gøre verden til et bedre sted at leve for alle.

I HJ Huse betyder det, at vi faktuelt har aktiviteter som omfatter hele 11 af de 17 verdensmål, ligesom vi ledelsesmæssigt har valgt at fokus på målende i det daglige arbejde.

Og hvordan gør vi så det konkret?

Ja det gør vi fx med vores byggeri af lavenergi – ja sågar energiproducerende huse – ligesom vi i samarbejde med Rockwool, arbejder med projekter omkring klimasikring og specielle lavenergihuse.

​Vi samarbejder med Slagelse Kommune omkring genanvendelse af byggematerialer, ligesom vi som en del af vores politik, sikre et højt optag af lærlinge og et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

​I vores rekruttering af medarbejdere er vi helt uden fordomme, og giver lige adgang til vores virksomhed for kvinder og minoriteter. Dette gør vi bl.a. ved at stå fast på kravet om en ordentlig og fordomsfri omgangstone i virksomheden.

​Vi arbejder efter Lean Construktion principperne, som dermed imødekommer verdensmål no. 8 om økonomisk vækst gennem øget produktivitet.

​Endeligt deltager vi i en række bestyrelser og udvalg hvor vi arbejder for, at det lokale og nationale samfundet kan hænge mere og bedre bæredygtigt sammen.